۱۳۹۹/۱۰/۲۴
تقدیر از افتخار آفرینی مركز تحقیقات بیماری های غیر واگیر دانشگاه

🔷با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه ، مراسم تقدیر و تجلیل از مركز تحقیقات بیماریهای غیر واگیر دانشگاه برگزار شد

✍️به دنبال افتخارات و توفیقات اخیر کسب شده توسط مرکز تحقیقات بیماریهای غیر واگیر در نشست هیات رییسه دانشگاه از دکتر قربانی و دکتر عزیزی تقدیر شد .
🔷 دکتر قربانی رئیس مرکز  گزارش عملکرد 4 ساله اخیر این مرکز را تشریح کرد .

🔷رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای غیر واگیر در خصوص زمینه های پژوهشی مرکز فوق که شامل بیماریهای غیر واگیر، نقص ایمنی و بیماریهای پرخطر در نوجوانان  است اشاره کرد.

🔷 دکتر قربانی در خصوص  تعداد مقالات و  روند همکاریهای داخلی و  بین المللی از ابتدای تاسیس مرکز تا کنون صحبت کرده و پیشرفت مرکز را در گرو اصلاح زیر ساختهای پژوهشی عنوان کرد .

🔷دکتر فتحی رئیس دانشگاه ضمن تبریک کسب این افتخار به تیم مرکز تحقیقات بیماری های غیر  واگیر که با قدمت کوتاه و امکانات اندک توانسته رتبه اول را در بین مراکز کل کشور کسب نماید اظهار داشت : حفظ این مقام بسیار مهم است و با توجه به نگاه ویژه دانشگاه به جایگاه تحقیقات حمایت و پشتیبانی خود را از مرکز تحقیقات خواهیم داشت.

V5.6.1.0