۱۳۹۹/۰۷/۲۶
بازدید معاونین دانشگاه از اعمال محدودیت های عبور و مرور در البرز
معاون بهداشت دانشگاه : پلمپ و اخطار در انتظار واحدهایی كه پروتكل های بهداشتی را نادیده می گیرند
صبح امروز با حضور معاون بهداشتی به همراه معاون تحقیقات و فناوری و مدیر گروه بهداشت محیط در مبادی ورودی شهر کرج(میدان حافظ) ونظارت بر محدودیت های اعمال شده جهت ورود و خروج خودروها

بازدید معاونین دانشگاه از اعمال محدودیت های عبور و مرور در البرز انجام شد.

دکتر شهاب مستوفی معاون بهداشتی  در این باره گفت: در بازرسی های انجام شده از چند واحد پذیرایی اخطارهای لازم در خصوص رعایت موارد و پروتکل های بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت ارايه شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در بازرسی یکی واحدهای بزرگ پذیرایی در جاده چالوس درصد بسیار بالایی از پروتکل ها مورد رعایت و انجام قرار گرفته بود اما بسیاری از واحدهای ارايه غذا و فست فود در میدان کرج به دلیل عدم رعایت پروتکل ها و موارد بهداشتی اخطارهای لازم ارايه شده و برخی نیز پلمپ شدند.

🔶این مسوول افزود: همچنین یکی از پمپ بنزین ها نیز به دلیل عدم‌استفاده برخی کارکنان از ماسک و دریافت پول نقد شامل دریافت اخطار گردیدند.

✔️معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز در بخشی دیگر گفت: در بازدید از ایستگاه تاکسی مجاور سینما هجرت نیز خوشبختانه رانندگان تاکسی ها همگی با رعایت پروتکل ها و ماسک به ارایه خدمات به مردم‌می پرداختند اما شاهد هستیم که به دلیل عدم ارایه کارتخوان از سوی دستگاههای مربوطه به این تاکسی داران همچنان مجبور هستند از مسافران پول نقد دریافت نمایند این در حالی است که بسیاری از آنان اذعان داشتند که درخواست خود را برای دریافت دستگاه کارت خوان ارایه داده اند اما هنوز به آنان دستگاهی ارایه نشده و با ادامه این روند جان خود و خانواده شان در معرض خطر کرونا قرار دارد.

🔶 وی تصریح کرد: پروتکل ها باید به صورت ۱۰۰ درصد مورد اجرا قرار گیرد و گرنه شاهد ادامه شیوع کرونا و افزایش تعداد قربانیان خواهیم بود.

🔶این مسوول در آخر گفت: از شهروندان و همه اقشار جامعه خواهشمندیم که با رعایت پروتکل ها کمک کنند تا هر چه زودتر شاهد قطع این زنجیره در شهر و کشورمان باشیم.