يکشنبه, 30 شهريور 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت روز اورژانس 115
دکتر محمد فتحی ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز طی پیامی چهل و پنجمین سالگرد تاسیس اورژانس 115 را به فعالان تلاشگر عرصه ی فوریت های پزشکی تبریک گفت

متن پیام به شرح زیر است :

۲۶ شهریور ماه  ، چهل و پنجمین سالگرد تاسیس اورژانس 115  ، روز فوریت های پزشکی ، روز خدمت رسانی، عشق ورزی و احترام به انسان ها است.  این روز فرصت مغتنمی است که به تکریم اراده های استواری بر خیزیم که وجودشان برای سلامت جامعه یک نعمت بی بدیل است .

مجاهدت و  فعاليت شبانه روزی شما همكاران عزيز ، خدوم  و ارزشمند  و جایگاه فوریت های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ بر کسی پوشیده نیست و شما عزیزان همواره درمواقع بحران ها و شرایط حساس   با از خود گذشتگی و ایثار در حفظ و نجات جان هم وطنان از ابتدا تا کنون نقش آفرين بوده اید.

در این روز های سخت مبارزه با کرونا که خانواده ی بزرگ سلامت در سراسر کشور عزیزمان با فداکاری و رشادت مشغول خدمت رسانی و مقابله با شیوع بیماری کرونا هستند برخود لازم می دانم از  شما همکاران سخت کوش و ارزشمند فوریت های پزشکی در عرصه ی سلامت به ویژه  در خط مقدم مبارزه  با کرونا که به زیبایی درخشیدید صمیمانه قدردانی نمایم.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره  شهدای خدمت ، سپیدپوشان فوریت های پزشکی ، این روز را به تمامی  کارکنان تلاشگر  ، اساتید فرهیخته ، دانشجویان عزیز  و  فعالان این عرصه  در  خط مقدم امداد و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی البرز   تبریک و تهنیت  عرض می نمایم.

دکتر محمد فتحی

سرپرست دانشگاه