يکشنبه, 30 شهريور 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
مدیر دارویی دانشگاه علوم پزشکی البرز:
واكسن آنفولانزا برای همه ضروری نیست فقط گروه های پر خطر باید تزریق كنند.
دکتر بقایی : گروه های پر خطر شامل کودکان زیر 6 سال ، خانم های باردار، افرادی که بیماری های زمینه ای مانند ضعف سیتم ایمنی، بیماری کبدی و کلیوی دارند و افرادی که در بهداشت و درمان فعالیت می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه - دکتر بقایی مدیر دارویی دانشگاه عتوان کرد : استفاده از واکسن آنفولانزا برای همه ضرورتی ندارد و فقط گروه های پر خطر باید تزریق کنند. گروه های پر خطر شامل کودکان زیر 6 سال ، خانم های باردار، افرادی که بیماری های زمینه ای مانند ضعف سیتم ایمنی، بیماری کبدی و کلیوی دارند و افرادی که در بهداشت و درمان فعالیت می کنند.
وی خاطر نشان کرد که توزیع واکسن از اول مهر ماه خواهد بود و در حال حاضر  واکسن های موجود در بازار یا مربوط به سال گذشته می باشند و یا تقلبی هستند .
نحوه توزیع به این صورت خواهد بود که واکسن از طریق معاونت بهداشتی و خانه های بهداشت برای افراد پر خطر به صورت رایگان تزریق می شود و سالمندان نیز می توانند با در دست داشتن کارت ملی به داروخانه ها مراجعه کنند و با قیمت دولتی حدود چهل هزار تومان واکسن را دریافت کنند. در حال تلاش هستیم تا برای سایر افراد نیز واکسن را تهیه کنیم و با قیمت دولتی از طریق داروخانه ها عرضه کنیم .

V5.4.0.0