۱۳۹۸/۰۹/۱۱
كمیته ارتقای بهره وری و مدیریت منابع برگزار شد
هشتمین کمیته ارتقای بهره وری و مدیریت منابع با حضور رئیس دانشگاه ، معاون توسعه ، مدیریت و منابع و معاون درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – دکتر حسین کریم ، رئیس دانشگاه صبح امروز در هشتمین کمیته ارتقای بهره وری و مدیریت منابع گفت: اولین همایش استانی بهره وری و نوآوری در درمان و جشنواره تجارب موفق در تاریخ  بیست بهمن ماه برگزار می شود.

وی در این کمیته از همه ی مراکز درمانی آموزشی و بیمارستان ها خواست تا خط مشی بهره وری، اقدامات و پیشنهادات خود را ارائه دهند.

دکتر کریم با تاکید بر اینکه باید فرهنگ و انگیزه ارتقای بهره وری در سیستم ایجاد شود خاطر نشان کرد: باید موانع ارتقای بهره وری با دقت شناسایی شود و در کنار آن فرایند های اثر گذار نیز شناسایی شود و در صدد  تدوین یک کتاب مرجع در این خصوص باشیم.

رئیس دانشگاه از اعضای کمیته ارتقای بهره وری دانشگاه خواست شيوه نامه بهره وري وزارت بهداشت  با دقت مطالعه و بررسی شود و با اجرایی شدن این شیوه نامه که دست افراد برای ایجاد خلاقیت و نوآوری باز گذاشته شده است می تواند انگیزه کاری افراد و کارایی سیستم را افزایش دهد.

V5.4.0.0